Bedrijven

KlavertjeHier voor mantelzorg & werk.

Bij KlavertjeHier geloven we in het creëren van een ondersteunende omgeving, niet alleen voor individuen maar ook voor bedrijven. Als onderneming begrijpen we dat het creëren van een evenwicht tussen werk en mantelzorg een uitdaging kan zijn.

Mantelzorgvriendelijk werkgeverschap

Wij nodigen bedrijven uit om mantelzorgvriendelijk te worden en hun medewerkers de nodige ondersteuning te bieden. Door samen te werken met KlavertjeHier kunnen bedrijven een mantelzorgvriendelijk beleid implementeren en praktische hulp aanvragen voor hun werknemers die zorgen voor een dierbare.

Onze diensten voor bedrijven

Advies op maat

In samenwerking met onafhankelijke partners bieden we gepersonaliseerd advies om bedrijven te helpen bij het ontwikkelen van een mantelzorgvriendelijk beleid dat past bij hun specifieke behoeften en bedrijfscultuur.

Workshops en trainingen

Onze partners verzorgen workshops en trainingen om bewustzijn te vergroten en medewerkers te informeren over de uitdagingen van mantelzorg.

Praktische ondersteuning

Mantelzorgers kunnen bij ons terecht voor praktische hulp, waardoor ze beter in staat zijn werk en mantelzorgtaken in balans te brengen.

Contact opnemen

Investeer in de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers en word een mantelzorgvriendelijk bedrijf. We denken graag met u mee. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. Of laat een bericht achter via ons contactformulier.

Contactpersoon

Noortje Hendriks

Telefoonnummer

06-20300455 / 070-2230026

Locatie

Gemeente Westland, Den Haag, Leidschendam & Voorburg